Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Venray beste VriesVers-supermarkt van Nederland

16-05-2014 10:52

tl_files/images/Persberichten/Vriesvers 700 x 200.jpg

Op donderdag 15 mei mocht Jan Linders in Venray de titel van beste Vriesvers-supermarkt in ontvangst nemen. Met zijn goed verzorgde vriesversafdeling, het brede en diepe assortiment én de continue aandacht die aan vriesvers wordt gegeven, overtrof de supermarkt zijn concurrenten. Naast Jan Linders Venray, stonden ook de Jan Linders supermarkten in Klimmen en Panningen in de top 10.

Het resultaat van goede samenwerking
‘Ik zie de prijs écht als een aanmoediging, om de koers die we op vriesvers zijn ingezet door te zetten, aldus Thomas Heijnen, category manager vriesvers. ‘Een groot compliment, vooral aan mijn collega’s uit Venray, die er dagelijks voor zorgen dat de afdeling er perfect bij staat. Dat toont ook meteen de kracht van samenwerking: van strategie tot de uitvoering in de supermarkt zelf.’

Over de wedstrijd
De honderdvijftig deelnemende supermarkten werden door de eigen klanten beoordeeld. De uiteindelijke top 10 werd extra onder de loep genomen door mystery shoppers. Naast de eer, wint Jan Linders Venray een vriesvers-promotiemeubel van Carrier United Technologies, de sponsor van de wedstrijd. De wedstrijd wordt georganiseerd door het VriesVers platform, de vereniging die de belangen behartigt van retailers en producten in vriesvers.

Terug