Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders verzorgt Meet & Greet Dylan Haegens na succesvolle Nature Spotters campagne

24-11-2017 07:59

Word ook Nature Spotter en spaar voor Spotti's - Jan Linders

Op 9 november jongstleden ontving Jan Linders Venray veertig enthousiaste kids in hun supermarkt. Aanleiding was de enorm succesvolle
Nature Spotters spaarcampagne van Jan Linders Supermarkten, waarbij ruim 35.000 kinderen uit Limburg, Noord-Brabant en Gelderland aan het verzamelen sloegen en hun verzameling insecten en beestjes uit het zuiden van het land compleet wilden maken. Een onderdeel van de actie was het vinden van de ‘Gouden Spotti’ in een van de natuurgebieden die het zuiden rijk is. Kinderen die op expeditie gingen maakten kans op een exclusieve Meet & Greet voor hun klas met de bekende Venrayse YouTuber Dylan Haegens.

Enthousiaste fans tijdens Meet & Greet
De winnaars van de Meet & Greet waren de leerlingen van basisschool De Hommel in Venray. De Meet & Greet vond plaats in hun eigen Jan Linders supermarkt in Venray. De kinderen mochten Dylan het hemd van het lijf vragen én met hun idool op de foto. Een dag die de leerlingen niet snel zullen vergeten. Een enthousiaste moeder vertelt: “Wat een leuke en educatieve campagne van Jan Linders!  Ik vind het fantastisch dat mijn kinderen worden gestimuleerd om lekker de natuur in te gaan waarbij ze ook nog dingen leren. Onze regio kent zoveel prachtige natuurgebieden, die we graag ontdekken. Mijn dochter sprong een gat in de lucht toen ze te horen kreeg dat ze Dylan Haegens zou gaan ontmoeten. Ze heeft de dagen afgeteld tot vandaag.”

Nature Spotters
In september en oktober was het zuiden in de ban van de Nature Spotters spaaractie van Jan Linders. Met deze spaaractie activeerde Jan Linders kinderen en volwassenen om mee te gaan op expeditie in de prachtige natuurgebieden van Zuidoost-Nederland, om daar de meest uiteenlopende dieren te spotten. Jan Linders triggert met deze campagne om spelenderwijs de regio te ontdekken. De spaaractie kende ruim 35.000 deelnemers.

Terug