Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders voor de 14e keer de Beste supermarkt in Brood van heel Nederland

27-09-2018 08:00Jan Linders weer onbetwiste winnaar in GfK VersRapport 2018

Jan Linders Supermarkten is deze week opnieuw door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot Beste supermarkt in Brood. Dit werd via het GfK Versrapport 2018 bekend gemaakt. Voor de 14e keer voert dé supermarktketen van het zuiden met een rapportcijfer van 7,63 de ranglijst aan. Bij dit rapport wordt gekeken naar waardering van consumenten. 


Kampioen in brood
Om de titel ´Beste supermarkt in Brood´ in ontvangst te mogen nemen, moet een supermarkt uitmuntend presteren. Jaar na jaar springt de broodafdeling van Jan Linders er bovenuit, dit jaar mocht Jan Linders de prijs voor de 14e keer in ontvangst nemen! Met name de aspecten deskundigheid van personeel (7,74), de kwaliteit en versheid van producten (7,69), ruime keuze/ assortiment (7,71) werden door de consument met een hoog rapportcijfer beoordeeld en dus erg gewaardeerd. 

Roel van der Zande, Unit Manager Vers bij Jan Linders: ‘Iedere dag werken we met alle collega’s aan het zo goed mogelijk bedienen van onze klant, aan vernieuwing van ons assortiment en aan overall verbetering. Dat de klant onze broodafdeling jaar in jaar uit zo goed waardeert, maakt ons trots. Maar we blijven ons continu verbeteren, zodat we ook volgend jaar weer de nummer 1 mogen zijn.”
 
Opbouw GfK Versrapport
In het onderzoek van GfK worden 18 supermarktketens uit heel Nederland meegenomen. Primaire- en secundaire klanten beoordelen hun eigen supermarkt door middel van een rapportcijfer op negen verschillende aspecten. Hierbij wordt gekeken naar: lage prijzen, aanbiedingen, versafdeling, kwaliteit, voorraad, breedte assortiment, personeel, winkelgemak en winkeluitstraling. Door een wegingsfactor per aspect mee te rekenen, komt hier een eindcijfer uit. 

Traktatie voor klanten
Afgelopen jaar werd Jan Linders in het GfK Formulerapport 2017 uitgeroepen tot supermarkt met de hoogste overall waardering in vers. Dit jaar is er door GfK voor gekozen enkel prijzen voor klantwaardering per assortimentsgroep uit te reiken. Om de titel ´Beste in Brood´ te vieren, trakteert Jan Linders alle klanten aanstaande zaterdag op een heerlijk stukje verse Limburgse vlaai in alle 59 supermarkten.

Terug