Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders voor het 7e jaar op rij verkozen tot beste supermarkt in bier!

22-07-2019 09:00

Jan Linders Supermarkten in top 3 Beste Supermarkt 2017

Nieuw Bergen, 22 juli 2019 – Jan Linders Supermarkten werd afgelopen weekend door onderzoeksburo GfK voor de 7e keer op rij uitgeroepen tot de beste supermarkt in bier van heel Nederland.

In het onderzoek werden consumenten uit heel Nederland bevraagd op een groot aantal punten. De overall waardering voor Jan Linders was een 7.6, waarbij de afstand tot de nummer 2 ten opzichte van voorgaande jaren verder vergroot werd. Met name op het gebied van ruime keuze, het uitlichten van nieuwe producten in het assortiment, een overzichtelijk bierschap en het aanbod van cadeau- en geschenkverpakkingen scoorde Jan Linders erg hoog.

Citaten van respondenten: “De bieren die ik wilde kopen, kon ik makkelijk vinden.” En ook: “Veel nieuwe,  nog niet ontdekte bieren.”

Thomas Heijnen, Sr. Category Manager bij Jan Linders zegt: “Allereerst zijn we natuurlijk trots op de prolongatie van deze titel. Waar ik vooral trots op ben, is dat we op nagenoeg alle facetten met afstand de nummer 1 zijn én dat we in waardering gestegen zijn. Het afgelopen jaar hebben we onze nieuwe visie op het bier- en speciaalbierschap uitgerold in een aantal filialen, waaronder Venray. Hier komt onze kennis over en liefde voor bier goed tot zijn recht en helpen we de consument nog meer bij het vinden van zijn geliefde biertje.”

In het 'Categorierapport bier 2019' dat GfK heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB inBev werden 7.500 huishoudens op 22 punten bevraagd naar hun waardering voor het bierschap van de supermarkten waar zij het vaakst bier kopen. Uit dit onderzoek is Jan Lindes dus als winnaar uit de bus gekomen.

Terug