Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders wakkert feestvreugde aan tijdens het WK

27-05-2014 08:34

tl_files/images/Persberichten/WK-actie groot.jpg

De voorpret voor het komende WK in Brazilië start bij Jan Linders. Vanaf 2 juni kunnen klanten bij alle supermarkten gratis feestelijke WK slingers scoren, om huis, tuin en straat mee te versieren. Wie hier écht een sport van maakt, kan door middel van een foto laten zien hoe feestelijk hij Oranje aanmoedigt. Én maakt daarmee kans op een BBQ-cheque ter waarde van 250 euro. De gehele campagne wordt gepromoot door ‘Banjer de Oranje-kanjer’, de mascotte van Jan Linders tijdens het WK.

Gratis WK slingers
In het weekend van 31 mei deelt Jan Linders alvast feestelijke cadeautjes uit aan zijn klanten. Zij ontvangen een WK-slinger en het Jan Linders WK-speelschema cadeau. Dit is de start van de spaaractie waarmee klanten t/m 29 juni bij iedere twintig euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten gratis WK-slingers ontvangen om hun huis, tuin of straat mee te versieren.

Prijs voor de grootste feestvierders
Jan Linders roept de ware Oranje supporters op om te laten zien hoe feestelijk zij het Nederlands elftal aanmoedigen. Klanten kunnen straks via janlinders.nl/wk een foto insturen van hun versierde woonkamer, straat of achtertuin. Daarna is het de bedoeling om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor de ingestuurde foto. Per supermarkt wint de foto met de meeste stemmen een BBQ-cheque ter waarde van 250 euro.

Banjer de Oranje-kanjer
Jan Linders laat zich tijdens deze campagne bijstaan door zijn mascotte ‘Banjer, de Oranje-kanjer’. Deze naam werd overigens bedacht door Jan Linders fan Marianne Camps de Haas. Zij won via Facebook een WK-pakket met haar originele inzending voor de naam. De mascotte zal een tour maken langs alle Jan Linders supermarkten. Zo kunnen klanten met een levensechte ‘Banjer’ op de foto.

Terug