Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders werkt samen met YouTuber Dylan Haegens in nieuwe spaarcampagne emoji® stixx

10-03-2017 15:50

Spaar voor supergrappige emoji® stixx - Jan Linders

Als eerste regionale supermarktketen in Nederland start Jan Linders een samenwerking met een populaire online influencer. YouTuber Dylan Haegens - afkomstig uit het zuiden van het land  – promoot de nieuwe spaarcampagne van de Limburgse retailer. Klanten sparen vanaf 10 maart voor emoji® stixx, kleine zuignapjes met de bekende emoji® die iedereen gebruikt op social media en in WhatsApp. Spaarders maken tevens kans op een Meet & Greet met de populaire YouTuber.

Win een Meet & Greet met Dylan Haegens
Dylan Haegens is met meer dan 1 miljoen volgers op YouTube immens populair onder jongeren en vooral bekend om zijn grappige top 10 video’s met pranks. In het kader van deze spaarcampagne vraagt hij zich in zijn nieuwe video af: wat als emoji® terugkomen in real life? Deze  top 10 wordt zondag 12 maart gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Dylan Haegens.  Fans van Dylan maken kans op een Meet & Greet door op de foto te gaan met hun verzameling emoji® stixx en deze via social media te delen met #emojistixx. Ook kunnen zij foto’s uploaden op de actiepagina om kans te maken op de felbegeerde prijs: www.janlinders.nl/emojistixx.

Sparen voor emoji® stixx
Jan Linders haakt met zijn nieuwe spaarcampagne in op de populariteit van emoji®, wat een universele taal voor jong en oud is geworden. emoji® stixx zijn grappige items die overal op vast te plakken zijn, dankzij de zuignap aan de onderkant. In totaal zijn er 20 verschillende emoji® stixx verkrijgbaar. Ook is een limited edition verzamelbox met bordspel beschikbaar voor spaarders. Klanten ontvangen vanaf vrijdag 10 maart een emoji® stixx bij iedere 15 euro aan boodschappen. Vanaf maandag 13 maart gaat sparen nog sneller bij extra actieproducten.

Alle informatie over deze campagne is te vinden op www.janlinders.nl/emojistixx

Terug