Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders wint Beste Folder Award Nationaal 2014

27-05-2014 08:42

tl_files/images/Persberichten/folder 700x 200.jpg

Op donderdag 22 mei mocht Jan Linders de Beste Folder Award 2014 in de categorie Nationaal in ontvangst nemen. Een climax, want net daarvoor won de supermarktketen de Beste Folder Award in de categorie food. Op zes van de zeven beoordelingscriteria scoorde Jan Linders het hoogste cijfer, het hoogst op het aspect ‘Bevat producten die ik wil kopen’. De 1.160 stemmers bekroonden de folder met een 8.23.

Nieuwe koers beloond
‘We zien het als een grote waardering voor de koers die we dit jaar zijn ingeslagen’, aldus een trotse Arjan Barten, Manager Marketing & Communicatie. ‘De folder heeft een compacter formaat gekregen en is overzichtelijker geworden. Ons uitgangspunt was de behoefte van onze klant, de consument in zuidoost Nederland, die wij als geen ander kennen. In onze folder presenteren wij onze beste acties en producten zo aantrekkelijk mogelijk, met extra informatie en inspiratie. Zo maken we iedere week duidelijk wat ‘het voordeel van het zuiden’ inhoudt’. 

Over de wedstrijd
Via de website debestefolder.nl hebben ruim 60.000 consumenten gestemd op hun favoriete folders. De deelnemende retailers werden beoordeeld op acht aspecten, zoals leukste producten, scherpste aanbiedingen, overzichtelijkheid en aantrekkelijkheid van de folder. De award is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen en werd op 22 mei 2014, Nationale Dag van de Brievenbusreclame, voor de tweede keer uitgereikt.

Terug