Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders wint Senioren Service Award 2014

21-10-2014 16:34

tl_files/images/Persberichten/senioren award 700x200.jpg

Jan Linders Supermarkten is zaterdag bekroond met de Senioren Service Award 2014. De Award werd uitgereikt tijdens de ANBO  (Afdeling Midden – Limburg )  Ledenmiddag in “de Roos “ in Weert.

"Jan Linders heeft in het bijzonder oog voor de senioren. In de winkels zijn brede gangpaden en versprodukten zijn in kleine hoeveelheden verkrijgbaar. Op verzoek krijgen de senioren hulp bij het doen van boodschappen", aldus de jury.
 De Senioren Service Award is in 2012 in het leven geroepen om bedrijven, instellingen, verenigingen of personen een welverdiend accent te geven en hulde te brengen omdat er een bijzondere prestatie is geleverd waar met name senioren profijt van kunnen hebben. 
Van links naar rechts:
Marjan Reinders-Suilen, Jac Peeters (voorzitter ANBO Midden-Limburg) wethouder Harrie Litjens (gemeente Weert) en Maarten van den Eijnde (Jan Linders Supermarkten)

Terug