Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders zet negenendertig jubilarissen in het zonnetje

01-12-2016 09:11

Jan Linders zet negendertig jubilarissen in het zonnetje

Op zaterdag 12 november heeft Jan Linders supermarkten maar liefst negenendertig medewerkers in het zonnetje gezet in de Evenementenhal te Venray. Deze medewerkers zijn tijdens de jaarlijkse jubileumreceptie warm onthaald door meer dan duizend familieleden, vrienden en collega’s ter ere van hun 25 of zelfs 40 trouwe dienstjaren.

Trouw aan het familiebedrijf
Tijdens de receptie werd er teruggeblikt op de vele bijzondere momenten uit de afgelopen 25 en 40 jaar. ‘Mooi om onze medewerkers zo trots te zien. En dat verdienen ze ook. Ze zijn zeer waardevol voor onze organisatie en zijn een essentieel onderdeel van het familiebedrijf dat Jan Linders is!’, aldus Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten
Ruim 1100 gasten hebben de receptie bezocht om hun collega, vriend(in) of familielid te feliciteren. ‘Die betrokkenheid past bij Jan Linders. Wie goed voor zijn mensen zorgt, creëert tevreden en trouwe medewerkers. En dat horen we ook terug van onze klanten: zij waarderen de prettige sfeer en klantvriendelijkheid in onze supermarkten. Het zijn echt je medewerkers die daarvoor zorgen!’

Terug