Home Pers & nieuws Nieuws Details

Klanten Jan Linders kiezen aspergevlaai als bijzondere nieuwkomer in vlaaienassortiment

13-03-2018 16:00

Aspergevlaai

Nieuw Bergen, 12 maart 2018 – Jan Linders doet volgende week een bijzondere toevoeging aan zijn vlaaienassortiment: een hartige aspergevlaai. Dit doet de supermarktketen op advies van échte vlaaikenners, de eigen klanten. Eind februari vroeg Jan Linders welke groentevlaai zij het liefst zouden terugzien in het assortiment: een hartige asperge- of frisse komkommervlaai. Met 63% werd de aspergevlaai de winnaar. Commercieel directeur Chantal de Rijk-Bex is blij met de uitslag: ‘Als de beste in álle vers willen wij onze klant continu verrassen met unieke versproducten, die perfect passen bij de smaak van het zuiden. De asperge is een van de mooiste producten waar onze streek bekend om staat en die wordt nu verwerkt in een hartige vlaai. Perfect voor bij de paasbrunch.’

Aspergevlaai proeven

De aspergevlaai is hartig en gemaakt van traditioneel vlaaideeg, gevuld met onder andere stukken asperges, crème fraîche, peterselie, ei, en geraspte belegen kaas. De vlaai is vanaf maandag 19 maart verkrijgbaar in alle supermarkten. Voor wie eerst even wilt testen: in de dagen voor Pasen staat de aspergevlaai in alle Jan Linders supermarkten klaar om te proeven.

Stemmen op de lekkerste groentevlaai

Eind januari ging Jan Linders in Sevenum - daar waar ook de vlaaien worden gebakken - “de straat op” om klanten om een eerste smaakreactie te vragen. De compilatievideo laat zien dat het een spannende race zou worden. Via janlinders.nl/groentevlaai konden klanten vervolgens van maandag 19 februari tot en met 24 februari 2018 kiezen welke vlaai zij het liefst terug willen zien in het assortiment. Onder de bijna 3.000 stemmers werd 10x de aspergevlaai verloot.

*GfK Formule Rapport 2017

Nieuw Bergen, 26 februari 2018 – Terwijl de kou Nederland heeft overgenomen, kijkt iedereen reikhalzend uit naar het voorjaar met aangename temperaturen en een reeks aan extra vrije dagen. Jan Linders speelt hier op in met de nieuwe spaarcampagne die maandag 26 februari in samenwerking met Attractiepark Toverland van start gaat. Klanten van de supermarktketen uit het zuiden kunnen sparen voor 10 euro korting op hun entreeticket voor het attractiepark in Sevenum. Dat is bijna 55% korting op een kinderticket en 35% op een ticket voor volwassenen, een korting die in deze periode nergens anders te verkrijgen is.  Met deze spaaractie vinden twee sterke merken uit het zuiden elkaar.

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug