Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Lokale helden van JVC Cuijk in nieuwe spaaractie Jan Linders

06-10-2015 14:26

tl_files/images/Persberichten/JL_web_verenigingsboek_700x200_wk42-2015.jpg

Op 12 oktober start bij Jan Linders in Cuijk een bijzondere spaaractie: iedereen kan dan de lokale helden van voetbalvereniging JVC Cuijk bij elkaar gaan verzamelen in een uniek verenigingsboek. Arno Arts, Trainer JVC Cuijk: ‘Ik vind het een erg leuk initiatief! Als kleine jongen spaarde ik al de plaatjes van mijn favoriete spelers, weliswaar uit de Eredivisie. Maar nu kun je plaatjes sparen van jouw favoriete lokale club. Mooier kan toch niet!’

Compleet verenigingsboek
Ieder verenigingslid ontvangt een gratis boek. Ook zijn de verenigingsboeken voor twee euro te koop bij Jan Linders in Cuijk. Naast ruimte voor de verenigingshelden, is er in het boek meer informatie over de club te vinden, inclusief prachtige clubfoto’s. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale acties ontvangen klanten een stickervel met vier foto’s van de verenigingshelden. Met deze foto’s maak je het verenigingsboek compleet. De spaaractie loopt van maandag 12 oktober t/m zondag 22 november 2015.


Terug