Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Lokale helden van RKSV Nuenen in nieuwe spaaractie Jan Linders

16-10-2015 16:43

/tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 week 42/JL_web_verenigingsboek_700x200_wk42-2015.jpg

Op 19 oktober start bij Jan Linders in Nuenen een bijzondere spaaractie: iedereen kan dan de lokale helden van voetbalvereniging  RKSV Nuenen bij elkaar gaan verzamelen in een uniek verenigingsboek. Mariët Jonkhout van het bestuur: ‘Wat is er nu leuker dan het verzamelen van jezelf en je teamgenootjes en zo een prachtig boek samen te stellen. Leuk voor nu, maar ook fantastisch als herinnering voor later!’

Compleet verenigingsboek
Ieder verenigingslid ontvangt een gratis boek. Ook zijn de verenigingsboeken voor twee euro te koop bij Jan Linders in Nuenen. Naast ruimte voor de verenigingshelden, is er in het boek meer informatie over de club te vinden, inclusief prachtige clubfoto’s. Bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale acties ontvangen klanten een stickervel met vier foto’s van de verenigingshelden. Met deze foto’s maak je het verenigingsboek compleet. De spaaractie loopt van maandag 19 oktober t/m zondag 29 november 2015.

Terug