Home Pers & nieuws Nieuws Details

Run op startbewijzen Jan Linders Niersdal Survival Run op 13 september

27-07-2015 16:18

niersdal

Op 13 september vindt in Gennep de vijfde Jan Linders Niersdal Survival Run plaats. 1500 deelnemers overwinnen die dag 39 hindernissen op een parcours van 5 of 8 km in het Niersdal. Inmiddels heeft de 1000ste deelnemer zich ingeschreven. Dit record viert de organisatie met Jans van Bergen, één van de deelnemers. Jan Linders verblijdde haar met een boodschappencheque ter waarde van 100 euro.

‘Dit had ik nooit verwacht! Ik heb bewust allemaal gezonde producten uitgezocht. Dat draagt bij aan een goede voorbereiding’, aldus Jans. En daarmee legt zij meteen de link tussen Jan Linders en het evenement. ‘Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om gezondheid in de regio te bevorderen, aldus Leo Linders, algemeen directeur. ‘En daar hoort zo’n sportief evenement absoluut bij! Daarnaast is het Niersdal de bakermat van onze supermarktketen.’ Jan Linders is voor het tweede jaar partner en hoofdsponsor van de Jan Linders Niersdal Survival Run.

Durft u het aan?
Dit jaar kunnen zich maximaal 1500 deelnemers inschrijven, dat is de helft meer dan vorig jaar. Naast een route van 8 km (vanaf 15 jaar) is er ook de mogelijkheid om aan een route van 5 km (vanaf 10 jaar) deel te nemen. Inschrijven kan via www.niersdalsurvivalrun.nl

Terug