Home Pers & nieuws Nieuws Details

Nieuwe Jan Linders in Grubbenvorst opent in feeststemming

21-02-2014 12:19

tl_files/images/Persberichten/grubbenvorstgroot.jpg

Wie vanochtend door de Kloosterstraat in Grubbenvorst kwam, kon het niet ontgaan: Supermarktketen Jan Linders opende hier zijn splinternieuwe supermarkt. Deze vervangt de kleinere supermarkt die al jaren in Grubbenvorst te vinden was. Dankzij de vele toeschouwers én de carnaval in aantocht, was het één groot feest.

De oude Jan Linders supermarkt in Grubbenvorst was een van de eerste en de kleinste van alle Jan Linders supermarkten. De nieuwe aanwinst is meer dan twee keer zo groot. ‘Een verschil van dag en nacht, wat een weelde!’ roept een van de vaste klanten uit. Als Beste Verssupermarkt van Nederland kan Jan Linders zijn klanten nu een royaal versplein bieden waar bijvoorbeeld vleeswaren en kaas vers worden afgesneden. Ook beschikt de nieuwe supermarkt over een servicebalie en een gezellige koffiehoek.

Prinselijk bezoek
Burgemeester Van Rooij van de gemeente Horst aan de Maas complimenteerde Leo Linders met deze fantastische grote supermarkt in het hartje van Grubbenvorst. De algemeen directeur was op zijn beurt erg verheugd met het enthousiasme en warme welkom dat hij ontving van de toeschouwers: ‘Écht een feest om zo een supermarkt te mogen openen!’. En dat feest was helemaal compleet toen Prins Frans 1 het lint kwam doorknippen.

Kom erbij!
Stichting Kom Erbij, het doel dat Jan Linders in Grubbenvorst steunt, was ook van de partij. Met diverse projecten zet deze stichting zich in voor de ouderen in Grubbenvorst. Medewerkers van de stichting deelden koffie en vlaai uit om alle toegestroomde klanten een extra smakelijk welkom te geven. Als onderdeel van het Jan Linders Fonds organiseert Jan Linders Grubbenvorst dit jaar tal van activiteiten in samenwerking met Kom Erbij.

Terug