Home Pers & nieuws Nieuws Details

Nieuwe Jan Linders in Pey-Echt is ‘totaalconcept voor Limburgse klant’

10-03-2017 10:21

Op woensdag 8 maart openden – na een snelle verbouwing van zeven dagen – de deuren van de vernieuwde Jan Linders supermarkt aan de Clarastraat in Pey-Echt. 

Een enthousiaste Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders Supermarkten: ‘Onze klanten hebben  behoefte aan méér dan een supermarkt. Het is niet meer alleen de plek waar je simpelweg je dagelijkse levensmiddelen koopt. Wij willen hier een totaalconcept bieden, volledig gericht op de Limburgse klant. Met onze streekproducten, het beste vers, het deli-eiland genaamd ‘De Keuken van Jan Linders’ en een zeer uitgebreid assortiment maken we dit mogelijk.

Nieuw voor Pey-Echt: De Keuken van Jan Linders
De vernieuwde supermarkt is volledig ingericht volgens zijn nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste vers aanbod. In het hart van de supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’ te vinden. Een deli-eiland waar vers gesneden kaas en vleeswaren overzichtelijk worden gepresenteerd. Broodjes en pizza’s worden ter plekke belegd, dus in een speciale wens van de klant kan worden verzien. Naast salades, carpaccio en sushi vindt de klant hier ook een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden van traiteurskwaliteit.

‘Al mijn boodschappen doe ik bij Jan Linders in Pey-Echt!’, aldus een vaste klant die zich gisteren liet verrassen door de vernieuwde supermarkt. ‘Ik deed al elke dag mijn boodschappen bij Jan Linders. Dat blijft zeker zo. En nu kan ik ook verse maaltijden op tafel zetten als ik een keer wat minder tijd heb.’

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Pey-Echt profiteren van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, maken zij kans op gratis boodschappen tot het einde van het jaar door de feestelijke raamposter op te hangen.  Op  zaterdag 18 maart kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van extra proeverijen en leuke activiteiten zoals een ballonnenclown en een quizmaster.

 


Terug