Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent compleet nieuwe supermarkt in Vlijmen

18-05-2022 09:15


Nieuwe Jan Linders supermarkt in Vlijmen geopend

 Op woensdag 18 mei om 9.00 uur heeft Jan Linders een compleet nieuwe supermarkt geopend aan de Oliemaat 4-5 in Vlijmen. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt onder andere waargemaakt middels wekelijks sterke acties, de beste bakkerij-afdeling van Nederland, het lekkerste vers uit eigen streek én klantgerichte medewerkers.

Jan Linders Vlijmen werd woensdagochtend om 9.00 uur geopend door algemeen directeur Ferry Moolenschot, wethouder Thom Blankers en supermarktmanager Thijs van de Broek. ‘Het team van Jan Linders Vlijmen heeft de afgelopen tijd heel hard gewerkt om hier een prachtige supermarkt neer te zetten. Zij kunnen dan ook niet wachten om klanten te mogen ontvangen en hen onze nieuwe supermarkt te laten zien. Bedankt aan dit fantastische team én onze bouwpartners voor deze prestatie!’ aldus algemeen directeur Ferry Moolenschot.

Wethouder Thom Blankers: ‘Vorige week waren we bij de opening van Jan Linders Drunen en ook hier zie ik dat klanten heel veel zin hebben om hun nieuwe supermarkt te bekijken. Volgens mij is heel Vlijmen hartstikke blij dat we er weer een supermarkt bij hebben. Ik zie dat er hard gewerkt is door het hele team, het is een mooie supermarkt geworden. Ik wens hen allemaal heel veel plezier en succes. Ik zal zelf zeker ook langskomen om mijn boodschappen te doen!’

Wekelijks de beste acties
’In onze actiestraat vind je iedere week de beste acties van het zuiden. En met de scherpste prijzen en heel veel vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig!’ aldus supermarktmanager Thijs van de Broek.‘Op onze groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. En in onze bakkerij vind je het lekkerste brood en gebak. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot de allerbeste supermarkt in brood. En dat al 17 keer! En laten we vooral onze speciaalbier-afdeling niet vergeten. Jan Linders is al 9 keer verkozen tot beste supermarkt in bier én speciaalbier.’

Daarnaast is de supermarkt voorzien van alle gemakken zoals een slijterij, handscanners, zelf check-out kassa’s en een Post-NL pakketpunt. In het midden van de supermarkt komt een groot verseiland: De Keuken van Jan Linders. Hier zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades verkrijgbaar.

Extra openingsacties
Klanten ontvingen op de openingsdag een gratis big shopper en de eerste 200 klanten kregen een gratis vlaai. Deze week wordt de opening nog gevierd met extra veel openingsaanbiedingen en diverse proeverijen met de lekkerste Jan Linders producten.


Terug