Home Pers & nieuws Nieuws Details

Opening nieuwe Jan Linders brengt feestvreugde naar Mosaïque Nieuw Bergen

05-12-2014 12:21

tl_files/images/Persberichten/opening-eindhoven-700x200.jpg

Op woensdag 3 december opende Jan Linders de deuren van zijn gloednieuwe supermarkt in Nieuw Bergen. Deze vervangt de kleinere supermarkt die al jaren in het centrum te vinden was. De nieuwe Jan Linders is onderdeel van Mosaïque, het nieuwe winkelcentrum in het hart van Nieuw Bergen.  ‘Ik ben er erg trots op dat Jan Linders een bijdrage kan leveren aan het Mosaïque. Samen met de andere ondernemers gaan we er een levendige en sfeervolle locatie van maken!’ aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Modern met unieke identiteit, dat is Jan Linders
Volledig in lijn met de doelstellingen van het nieuwe winkelcentrum, voldoet de supermarkt aan de eisen van de moderne klant: ruim opgezet, een uitgebreid plein met de lekkerste versproducten en een groot assortiment, maar zonder de unieke identiteit van Jan Linders te verliezen. ‘Jaren geleden zat een van de supermarkten van mijn vader op deze locatie. Een kleine winkel, maar daardoor niet minder belangrijk voor het dorp. Die gezelligheid, het buurtgevoel, dat is ook Jan Linders’, aldus Leo Linders. De splinternieuwe supermarkt ligt ook nabij het servicekantoor van de supermarktketen.

De feestvreugde gaat door
Nadat symbolisch de ‘laatste steen’ door Leo Linders en burgemeester Pelzer onthuld was, stroomden vele klanten naar binnen om hun nieuwe supermarkt te bewonderen. Zoals klanten van Jan Linders gewend zijn, blijft het niet bij een feestelijke open ing. Op 13 december organiseert Jan Linders van 10.00 tot 14.00 uur een Super Zaterdag. Er worden o.a. verse warme stroopwafels gebakken en de Joekskapel zal aanwezig zijn voor extra feestvreugde.

Terug