Home Pers & nieuws Nieuws Details

Run op knuffelambassadeurs van 'Zin in gezond' campagne Jan Linders

27-05-2015 15:11

Jan Linders wil met ‘Zin in gezond’ jong en oud inspireren. In eerste instantie met de populaire groente- en fruitknuffels waar klanten voor kunnen sparen. De knuffels spelen ook een hoofdrol op de stickers en in het gratis doeboek vol spelletjes, weetjes, verhaaltjes en recepten over groente en fruit. Door het grote succes zijn alle boeken en stickers inmiddels uitgedeeld.

Gezonde inspiratie in heel Zuidoost Nederland
Als ware ambassadeurs lopen er in heel Zuidoost Nederland levensgrote versies van de knuffels rond. Bijvoorbeeld op 30 mei tijdens het festival Pop on Top in Valkenburg. Ook in de supermarkt worden klanten geïnspireerd met extra veel gezonde aanbiedingen, leuke weetjes en praktische informatie. ‘Het succes van deze campagne geeft ons een duidelijk signaal. We gaan dan ook zeker kijken hoe we vervolg kunnen geven aan het gezonde spoor waar we nu op zitten’, belooft Leo Linders.

Sparen kan nog steeds
Klanten krijgen bij iedere 20 euro aan boodschappen en bij een aantal speciale acties een knuffelzegel. Met 8 knuffelzegels mag men voor 1 euro kiezen uit 5 vrolijke groente- en fruitknuffels. Deze euro gaat naar de lokale goede doelen van het Jan Linders Fonds. Sparen kan nog tot en met 7 juni 2015.

Terug