Home Pers & nieuws Nieuws Details

Supermarkt Heerlen Bautscherweg opent in nieuwe formule

28-10-2016 11:28

Persbericht opening Heerlen Bautsch - Jan Linders

De eerste nieuwsgierigen stonden woensdag 26 oktober al om half 9 te wachten voor de deuren van de Jan Linders supermarkt aan de Bautscherweg in Heerlen. Onder het genot van een kopje koffie woonden zij een half uur later de officiële heropening van hun supermarkt bij. ‘Vertrouwde gezichten, maar in een veel overzichtelijkere en mooiere setting. Daar word je toch blij van?’, aldus een tevreden klant.

Tevreden is ook supermarktmanager Maarten van den Eijnden: ‘Een week geleden zijn we begonnen met de verbouwing. Het keiharde werken door onze medewerkers heeft er voor gezorgd dat we deze woensdag de deuren weer konden openen. Alles klopt aan deze winkel: Brede paden, een overzichtelijke indeling, een keuken waar verse pizza’s, broodjes en maaltijden te krijgen zijn… Zo wordt boodschappen doen leuk!’

Een nieuwe formule
Met de heropening volgt Jan Linders haar nieuwe formule op het gebied van winkelcomfort en inspiratie. In de keuken van Jan Linders, een apart gedeelte van de versafdeling, worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden rijkelijk en vers belegd. Naast verse salades, carpaccio en sushi vindt de klant hier ook een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden van traiteurskwaliteit. “Wij bieden de klant nu een breed scala aan verse en makkelijke producten. In deze tijd is dat heel belangrijk. Snel een lekkere en verse maaltijd op tafel zetten, zal veel mensen als muziek in de oren klinken. En we hebben van alles: van een verse vegetarische lasagne tot runderrostbraten met aardappelpuree en broccoli’, aldus de supermarktmanager.

Extra openingsacties
De komende weken genieten alle inwoners van Heerlen van verschillende openingsacties in hun supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, zijn er op zaterdag 5 november van 11.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten in de nieuwe supermarkt aan de Bautscherweg.

Terug