Home Pers & nieuws Nieuws Details

Swalmen verlekkert zich in gloednieuwe Jan Linders aan het Sint Jansplein

10-04-2015 12:26

tl_files/content_resources/images/over_ons/opening swalmen 700x200.jpg

Nieuwe supermarkt, vertrouwde gezichten
Vol trots staat het nieuwe team in de lentezon paraat om de inwoners van Swalmen te ontvangen in hun gloednieuwe supermarkt. Onder de vlag van Jan Linders zullen zij vanaf nu hun uiterste best doen om de klanten van Jan Linders én de oud-klanten van Albert Heijn van alle gemakken te voorzien. De eerste geluiden zijn positief: ‘Al mijn boodschappen kan ik nu in Swalmen halen’, bevestigt een van de eerste klanten. Ook oud Albert Heijn klanten voelen zich thuis: ‘Wat leuk dat ik de vertrouwde medewerkers weer terug zie!’

Dé supermarkt van het zuiden
Met de overname van Albert Heijn verankert Jan Linders zijn positie als dé supermarkt van het zuiden nog sterker. Dat wordt bevestigd door de openingsspeech van Wethouder Waajen-Crins: ‘Ik vind het belangrijk dat bedrijven met een écht Limburgs verhaal aan de weg timmeren. Deze supermarkt in Swalmen is daar hét voorbeeld van.’ De invloed van het zuiden is duidelijk terug te zien in de nieuwe supermarkt. Je komt binnen in een ruim versplein vol groente en fruit uit de regio. Waar kaas en vleeswaren vers voor de klant worden gesneden. En waar de geur van het prijswinnende KorenGoud brood je tegemoet komt.

Het blijft feest in Swalmen
De feestvreugde zal voorlopig nog aanhouden aan het Sint Jansplein. Naast de verschillende openingsacties organiseert Jan Linders op zaterdag 11 april SuperZaterdag. Voor slechts 5 euro biedt Jan Linders zijn klanten die dag een heerlijke KorenGoud aardbeienvlaai met vers opgespoten slagroom aan. De dag wordt omlijst door Ballonnenclown Japie en kinderkoor Niños Cantando Swalmen.

Terug