Home Pers & nieuws Nieuws Details

Trots op je woonplaats met de unieke carnavalssjaals van Jan Linders

19-01-2016 14:28

sjaals

Als dé supermarktketen van het zuiden koestert Jan Linders de carnavalstraditie. Tijdens grote carnavalsevenementen laten de zuiderlingen met grote plaatsnaamborden zien waar ze vandaan komen. Jan Linders haakt hierop in met unieke ‘plaatsnaamsjaals’. Aan de ene kant staat de carnavalsnaam, aan de andere kant de reguliere plaatsnaam. De sjaals zijn vanaf 25 januari voor 1 euro verkrijgbaar bij Jan Linders, bij minimale besteding van 25 euro. 

Meer dan 170 verschillende sjaals
Tijdens grote carnavalsevenementen als het LVK en de Sjtasiefestasie is het de gewoonte om jezelf (her)kenbaar te maken met een groot plaatsnaambord. Dat was voor Jan Linders dé inspiratie voor de plaatsnaamsjaals. ‘Iedere dorp of stad waar zich een Jan Linders supermarkt bevindt, krijgt een eigen sjaal. Maar dat vonden we niet voldoende’, aldus Leo Linders, algemeen directeur. ‘We begroeten in onze supermarkten ook veel klanten van omliggende dorpen. Natuurlijk hebben zij ook recht op hun eigen plaatsnaamsjaal!’. Op de website is straks te zien welke sjaals er zijn en bij welke supermarkt ze verkrijgbaar zijn. Bij besteding vanaf 25 euro kost een plaatsnaamsjaal 1 euro. 

Sjaalfieactie op Facebook
Jan Linders zet de campagne via Facebook verder kracht bij met de zogenaamde #sjaalfie actie. Klanten kunnen t/m 31 januari hun sjaalfie (selfie met carnavalssjaal) insturen op actie@janlinders.nl. De elf leukste worden beloond met een pakket carnavalskrakers en op de Facebookpagina geplaatst. De Sjaalfie met de meeste likes wint 250 euro aan gratis boodschappen. Meer informatie is te vinden op www.janlinders.nl/sjaals.

Terug