Home Pers & nieuws Nieuws Details

Uitgebreide en vernieuwde Jan Linders supermarkt in Reuver

05-12-2018 09:00Jan Linders heropende vandaag na een korte verbouwing een geheel vernieuwde supermarkt aan de Pater Claretstraat in Reuver. De supermarkt is geheel vernieuwd, uitgebreid én ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. Door het grote versaanbod, producten uit de streek én de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Nieuwe formule met deli-eiland
Jan Linders Reuver is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. De inrichting van de vernieuwde supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren bij het deli-eiland in het hart van de supermarkt, waar vleeswaren vers gesneden worden en klanten kunnen genieten van een nieuw assortiment “Onze Trots” maaltijden. De maaltijden met een traiteurskwaliteit zijn op basis van authentieke recepten én weerspiegelen de smaak van het zuiden. Op de ruime AGF-afdeling en op de sfeervolle brood & banket afdeling ervaren klanten grote focus op versproducten.

Supermarktmanager Ardjan Gravesteijn: ‘Met trots verwelkomen mijn team en ik alle klanten uit Reuver én omstreken in onze geheel vernieuwde supermarkt! We inspireren en verrassen onze klanten in een supermarkt waar de versafdelingen centraal staan. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor waar kinderen spelenderwijs kennismaken met vers. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de kleinsten!’

Burgemeester Dassen-Housen en Wethouder Heesakkers van de gemeente Beesel, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Vandaag is een bijzondere dag, we vieren de opening van deze prachtige, compleet vernieuwde supermarkt in Reuver. De inzet en kwaliteit van Jan Linders zijn terug te zien in prijzen die ze jaarlijks ontvangen. Zo zijn ze recentelijk voor de 14e keer verkozen tot supermarkt ‘Beste in Brood’ van heel Nederland. Wij feliciteren Jan Linders en de gemeente Reuver met deze nieuwe supermarkt!’.

Extra acties voor Reuver
De komende tijd kunnen alle inwoners van Reuver profiteren van verschillende extra openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen kunnen klanten exclusief bij Jan Linders Reuver sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 15 december is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse kerstfestiviteiten met focus op het uitgebreide versassortiment. Daarnaast kunnen klanten op deze feestelijke dag genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren

Terug