Home Pers & nieuws Nieuws Details

Update brand Jan Linders Lent; services voor de inwoners

04-01-2017 14:09

Op oudejaarsdag, niet lang na sluitingstijd, is de Jan Linders supermarkt in Lent getroffen door een brand. Gelukkig zijn er hierbij geen slachtoffers gevallen en is de schade aan omliggende panden en woningen dankzij het snelle handelen van de brandweer beperkt gebleven. Door de brand is de supermarkt echter volledig verwoest. Momenteel worden de eerste mogelijkheden voor herstel van de supermarkt verkend. Heropening zal echter maanden in beslag nemen.

Tijdelijke noodwinkel
Om klanten in Lent weer snel te kunnen bedienen en dat tijdens de renovatiewerkzaamheden te blijven doen, wil Jan Linders een tijdelijke noodwinkel openen. Met de Gemeente Nijmegen wordt momenteel gesproken over de mogelijkheden. Zodra hierover meer informatie bekend is, zal dit worden gedeeld.

Gratis pendeldienst van Lent naar Wijchen
Klanten kunnen vanaf vrijdag 6 januari (10:00 uur) elke week gebruik maken van een gratis pendeldienst tussen Lent en Jan Linders Wijchen, zodat ook klanten zonder eigen vervoer hun boodschappen bij Jan Linders kunnen blijven doen. De pendeldienst staat om 10:00 uur klaar bij de vertrouwde supermarkt aan de Frankrijkstraat in Lent, waar de klanten na hun bezoekje in Wijchen ook weer worden teruggebracht. De eerste tien klanten die gebruik maken van de pendeldienst op 6 en 13 januari, ontvangen een mooi gevulde big shopper.

Vergoeding voor het omrijden
Totdat een tijdelijke winkel in Lent wordt geopend, mogen klanten van Jan Linders uit Lent rekenen op een wekelijkse korting van 5 euro (vanaf 25 euro aan boodschappen) bij alle filialen van Jan Linders als vergoeding van het omrijden. Inwoners van Lent ontvangen de kortingsvoucher als onderdeel van het folderpakket (bezorging in het weekend) in hun brievenbus.

Online bestellen
De mogelijkheid bestond al, maar is voor inwoners van Lent nu extra interessant: boodschappen online bestellen en de volgende dag in de Jan Linders supermarkt in Gennep of Wijchen afhalen. Voor meer informatie: http://www.janlinders.nl/zowerkthet.html

Terug