Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Veiligheidswaarschuwing Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations en Mini Mix

23-02-2016 16:04

Mars Nederland heeft geconstateerd dat Snickers, Mars, Milky Way, Celebrations en Mini Mix met een ten minste houdbaar tot (THT) datum van 19-06-2016 tot 08-01-2017 plastic kunnen bevatten. Het betreft de volgende producten:

  • Mars: Single, Duo pack, Multipack, Mini's en Miniatures
  • Milky Way: Mini
  • Snickers: Single, Duo pack, Multipack, Mini's en Miniatures
  • Celebrations: Alle varianten
  • Mini Mix: Alle varianten

Heeft u een verpakking, dan verzoeken wij u het product niet te consumeren en terug te brengen naar onze supermarkt. U ontvangt het aankoopbedrag terug. Neem bij vragen contact op met de klantenservice van Mars Nederland via het telefoonnummer: 0800 733 44 733, of via het e-mail adres: contact@nl.mars.com.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Terug