Home Pers & nieuws Nieuws Details

Veldenaren blij met hun nieuwe ‘stadswaardige’ Jan Linders supermarkt

06-10-2016 16:27

Veldenaren blij met hun stadswaardige Jan Linders supermarkt

‘Een kei sjieke winkel dat is het geworden!’, aldus een van de eerste klanten die afgelopen woensdag haar nieuwe Jan Linders supermarkt kwam bewonderen. ‘Een stadswaardige winkel in ons eigen dorp’, wordt ook geroepen. Op 5 oktober opende Jan Linders om 9.00 uur aan de Markt in Velden in volledig nieuwe stijl: een aangepaste winkelindeling, frisse uitstraling en ruimer assortiment moeten de inwoners van het Limburgse dorp Velden van alle gemakken voorzien.

Nieuw in Velden: de Keuken van Jan Linders
Verrassend nieuw element is de Keuken van Jan Linders. Vers gesneden kaas en vleeswaren liggen hier overzichtelijk gepresenteerd. Broodjes en pizza’s worden ter plekke belegd, dus een speciale wens of verzoek is geen probleem. Verder worden er verse gerechten bereid, zoals lunchsalades, sushi en complete maaltijden. Ook is er grote aandacht besteed aan de versafdelingen, waar de lekkerste producten uit de regio een eigen podium krijgen.

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Velden genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, maken zij kans op gratis boodschappen door de feestelijke raamposter op te hangen. Tijdens SuperZaterdag op 15 oktober vindt de uitreiking plaats en zijn er van 10.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten. 

Terug