Home Pers & nieuws Nieuws Details

Vernieuwde Jan Linders supermarkt maakt dorpskern Sevenum compleet

20-09-2017 08:00

Woensdag 20 september opende supermarktketen Jan Linders om 9.00 uur de deuren van zijn vernieuwde supermarkt aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum. De toegestroomde klanten werden verrast door een volledig vernieuwde supermarkt, helemaal volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. De medewerkers van Jan Linders Sevenum hadden een primeur. Zij pronkten in de nieuwe bedrijfskleding, die de verjongingsslag van Jan Linders verder gestalte geeft.

Kwaliteitsimpuls
De supermarkt werd geopend door algemeen directeur Leo Linders en Wethouder van Rensch, die de nieuwe supermarkt beschouwt als een ware kwaliteitsimpuls voor het dorp. In zijn speech benadrukte de wethouder ook het belang van een complete supermarkt in de dorpskern. ‘Niet alleen voor de dagelijkse boodschappen, maar ook voor de sociale cohesie’. Om dit verder kracht bij te zetten, start Jan Linders een actie waarbij lokale sportclubs kans maken op een mooi bedrag voor de clubkas. Klanten van Jan Linders kiezen zelf de clubs die kans maken op de prijs.

Nieuw in Sevenum: de Keuken van Jan Linders 
Helemaal centraal in de winkel ligt deli-eiland ‘De Keuken van Jan Linders’, het paradepaardje van de nieuwe formule. Hier worden dagverse producten aangeboden, zoals verse salades en pizza’s, carpaccio en sushi; de verse ovenmaaltijden zijn er om snel een smakelijke maaltijd op tafel te zetten.  En voor een lekkere lunch biedt Jan Linders Sevenum een ruim assortiment vers belegde broodjes. 

Extra acties voor Sevenum
De komende weken genieten de inwoners van Sevenum van verschillende openingsacties.  Op zaterdag 30 september zijn alle klanten welkom tijdens ‘Beleef!’. Van 10.00 tot 14.00 zijn er leuke prijzen te winnen, kunnen kinderen zich laten schminken en is er van alles aan lokale lekkernijen te proeven. Bijvoorbeeld de Hemelse Modder, een lekkernij uit het eigen dorp. 

Terug