Home Pers & nieuws Nieuws Details

Vernieuwde Jan Linders supermarkt voor Roermond

02-10-2019 09:00


Woensdag 2 oktober om 9.00 uur heropende Jan Linders na een korte verbouwing een geheel vernieuwde supermarkt aan de Kasteel Hornstraat in Roermond. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt door wekelijks heel veel sterke acties, maar ook door het beste vers, heerlijke streekproducten en klantgerichte medewerkers.

Burgemeester Donders-de Leest van de gemeente Roermond, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Inwoners van Roermond zullen aangenaam verrast worden door deze nieuwe supermarkt. Het ziet er fantastisch uit en er is voor iedereen iets in alle smaken. Daarnaast ruikt de supermarkt heerlijk naar het lekkere brood van Jan Linders.’

Nieuw: De Keuken van Jan Linders
Als de beste supermarkt in vers spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een centrale rol in de vernieuwde Jan Linders-supermarkt. Klanten kunnen profiteren van veel streekproducten en iedere week opnieuw van de beste acties van Nederland. In de actiestraten die centraal door de supermarkt lopen zijn de meest scherpe acties duidelijk herkenbaar en vindbaar.

Supermarktmanager Alex van der Schaaf: ‘Met trots verwelkom ik samen met mijn team klanten uit Roermond en omstreken in onze nieuwe supermarkt. In de afgelopen dagen heeft een ware metamorfose plaatsgevonden in onze supermarkt in winkelcentrum “De Donderberg”. In onze prachtige supermarkt staan - naast onze acties - de versafdelingen centraal. We bieden dan ook de lekkerste versproducten aan - vaak uit eigen streek. Speciaal voor de kleintjes is er de speeltractor op de groente & fruit-afdeling, waardoor boodschappen doen ook voor hen leuk is. Nieuw in onze supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, waar we ter plekke de lekkerste broodjes vers beleggen en pizza’s bereiden. Ook vind je bij ons heerlijke take away yoghurts met toppings en vers bereide salades en maaltijden. Dit alles tegen scherpe prijzen!’

Extra acties en gratis boodschappenpakket
De komende weken kunnen inwoners van Roermond genieten van verschillende openingsacties. Zaterdag 12 oktober is het feest bij Jan Linders Roermond en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 genieten van diverse festiviteiten. Er zijn heerlijke proeverijen en kinderen kunnen lekker knutselen. Daarnaast maken klanten kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Terug