Home Pers & nieuws Nieuws Details

Vernieuwde supermarkt Weert Molenakker verrast in zijn volledigheid

14-07-2016 08:49

Persbericht vernieuwde supermarkt Weert Molenakker

‘Hier is écht alles te krijgen’, aldus een van de eerste klanten van de vernieuwde Jan Linders aan het Molenakkerplein in Weert. ‘Jan Linders is altijd al vaste prik voor ons, want het brood en de vlaai is nergens beter. Maar nu is er nog veel meer lekkers te krijgen!’ Woensdag 9.00 uur openden – na een snelle verbouwing in tien dagen – de deuren van de vernieuwde supermarkt. Paradepaardjes zijn de ruime versafdeling en de Keuken van Jan Linders, waarin ‘lekker’, ‘vers’ en ‘service’ ultiem samengaan.  

Leo Linders, algemeen directeur: ‘Toen ik vanochtend door deze prachtige wijk reed, dacht ik: hier hoort ook een prachtige supermarkt te staan! Onze klanten hebben namelijk behoefte aan méér dan een supermarkt. Het is niet alleen de plek waar je simpelweg je eten en drinken koopt. Het gaat erom dat je verrast en geïnspireerd wordt. Bijvoorbeeld door prachtige streekproducten en natuurlijk het beste versaanbod. De reactie die ik vandaag van alle klanten krijg, bewijst dat we volledig in die behoefte voorzien. ’

Nieuw voor Weert Molenakker: de Keuken van Jan Linders
In het hart van de supermarkt staat de Keuken van Jan Linders. Vers gesneden kaas en vleeswaren liggen hier overzichtelijk gepresenteerd. Broodjes en pizza’s worden ter plekke belegd, dus een speciaal verzoek is geen probleem. Verder worden er verse gerechten bereid, zoals salades, sushi en complete maaltijden. ‘Ideaal voor kleine of drukke huishoudens’, aldus Leo Linders.

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Weert genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, maken zij kans op gratis boodschappen tot het einde van het jaar door de feestelijke raamposter op te hangen. Op  Superzaterdag 23 juli zijn er van 10.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten.

Terug