Home Pers & nieuws Nieuws Details

Volop winkelcomfort in de nieuwe Jan Linders supermarkt in Tienray

08-12-2016 13:45

Opening Tienray - Jan Linders

Op woensdag 7 december opende Jan Linders zijn nieuwste supermarkt in een van de kleinste dorpen van het zuiden, Tienray. De supermarktketen verliet het oude pand en realiseerde een grote nieuwe supermarkt van 1100 vierkante meter aan de Boerenovenweg. Grote dank gaat uit naar Ivo van Summeren die zich als bestuurslid van de dorpsraad Tienray hard maakte voor een grotere en meer geschikte locatie voor de Jan Linders supermarkt, die in zijn ogen een zeer belangrijke voorziening is voor de inwoners van Tienray.  Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders: ‘De kans die we hier gekregen hebben, is fantastisch! 

Volop winkelcomfort
Jan Linders volgt in de nieuwe supermarkt zijn nieuwe formule op het gebied van winkelcomfort: de drie dagelijkse eetmomenten, zijn globaal in de supermarkt gegroepeerd waardoor de klant in staat is snel zijn boodschappen te doen. ‘Ik deed altijd al mijn boodschappen bij Jan Linders, maar met dit  ruime assortiment ga ik zeker nergens anders meer heen. De uitgebreide bier- en wijncollectie is ook een pluspunt. Extra lekker voor de feestdagen!’, aldus een vaste klant. Het winkelgemak wordt verder aangevuld door de ruime parkeergelegenheid en goed bereikbare locatie, en de aanwezigheid van een PostNL pakketpunt en een pinautomaat voor geldopname. 

Vooruitstrevend in duurzaamheid
Jan Linders optimaliseert zijn supermarkten continu op het gebied van duurzaamheid. Zo worden de koelingen afgedekt met dubbel glas en wordt de restwarmte van de koelingen hergebruikt voor verwarming. Tienray is de eerste supermarkt waar Jan Linders de focus kan leggen op energieproductie, namelijk het maken van zonne-energie door middel van PV-panelen. Op het dak van de nieuwe supermarkt liggen maar liefst 385 panelen. Wethouder Bob Vostermans die de winkel samen met Leo Linders opende: ‘Ik ben een ontzettend trotse wethouder van een trotse gemeente. Dit is een innoverende winkel. Met de blik vooruit gericht hebben we dit weten te realiseren.’

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de klanten van Tienray genieten van verschillende openingsacties in de nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen maken zij ook kans op een jaar lang gratis boodschappen door de feestelijke raamslinger op te hangen. Op zaterdag 17 december zijn er van 11.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten.

Terug