Home Pers & nieuws Nieuws Details

Zuid-Nederland in de ban van emoji® door spaaractie Jan Linders

31-03-2017 14:41

Emoji stixx - Jan Linders

Wie in het zuiden van Nederland woont, kan er op dit moment niet omheen: emoji®. Iedereen kende de grappige karakters al van social media en Whatsapp, maar nu zijn ze ook overal in het straatbeeld en op scholen en bij verenigingen te ontdekken. Jan Linders ontketent aan de start van dit voorjaar een ware hype met emoji® stixx, kleine zuignapjes die je overal op kunt plakken.

Met nog één week sparen voor de boeg, is de verzamelwoede de afgelopen weken toegeslagen. Voor de deuren van veel Jan Linders supermarkten staan groepen kinderen die hun verzameling compleet willen maken met de ‘vrolijke drol’, de roze eenhoorn of de tranen lachende emoji®. Daarmee is sprake van een ware hype, die door YouTuber Dylan Haegens nog eens extra werd aangewakkerd.

Complete verzameling
Klanten van Jan Linders krijgen emoji® stixx bij iedere 15 euro aan boodschappen én bij extra actieproducten. In totaal zijn er 20 verschillende emoji® stixx verkrijgbaar, die bewaard kunnen worden in een limited edition verzamelbox inclusief bordspel.

Ruilen in de supermarkt en op Facebook
Komende week kan nog gespaard worden, dé kans om de verzameling compleet te maken. Voor wie te veel dubbele stixx heeft en nog exemplaren in zijn collectie mist, worden er ruilmiddagen georganiseerd in de supermarkten. Ook is er een Facebook ruilgroep. Meer informatie is te vinden op janlinders.nl/ruilen.                            

Meet &Greet met Dylan Haegens
YouTuber Dylan Haegens - afkomstig uit Venray – promootte de spaarcampagne van de Limburgse retailer. Hij publiceerde op zijn YouTube-kanaal  zijn befaamde top 10 pranks met de insteek: wat als emoji® terugkomen in real life? Fans van Dylan maken kans op een Meet & Greet door op de foto te gaan met hun verzameling emoji® stixx en deze via social media te delen met #emojistixx. Ook kunnen zij foto’s uploaden op de actiepagina. Meedoen aan deze actie kan nog t/m zondag 9 april 2017.

Alle informatie over deze campagne is te vinden op www.janlinders.nl/emojistixx.

 

Terug