Home Pers & nieuws Nieuws Details

Zuidelijk thuisgevoel in nieuwe Jan Linders supermarkt Sittard

19-11-2015 14:17

Woensdag 18 november opende aan de industrieweg in Sittard de splinternieuwe Jan Linders supermarkt. Uitgangspunt is dat iedere klant zich in de nieuwe supermarkt thuis voelt en geïnspireerd wordt, van binnenkomst op het versplein tot het einde van het supermarktbezoek. ‘Hier proef je letterlijk wat het bourgondische zuiden is, in de huiselijke sfeer en in onze producten, waar mogelijk uit de streek. We willen de perfecte balans tussen kwaliteit en voordeel bieden. En daarbij houden we rekening met de verschillende behoeften van al onze klanten’, aldus algemeen directeur Leo Linders.

De Keuken van Jan Linders: vers gemak
De bourgondische inslag ervaar je het sterkst in het midden van de supermarkt, in de Keuken van Jan Linders. Hier worden dagverse producten aangeboden, broodjes en pizza’s worden vers belegd. Naast verse salades en sushi, vind je hier een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden, op basis van recepten van traiteurskwaliteit. Het nieuwe concept ‘Kies Kook Klaar’ is ideaal voor kleine huishoudens: je stelt je eigen maaltijd samen uit maar liefst 60 ingrediënten die je alleen nog hoeft op te warmen, af te bakken of te mixen.

Lekker lunchaanbod
Supermarktmanager Erik Gubbels:  ’Veel van onze klanten zijn scholieren of medewerkers van omliggende bedrijven. Voor hen biedt de Keuken van Jan Linders Lunchtime en Soeptime: Tussen 11.30 en 14.00 krijg je bij een vers belegd broodje een gratis vers geperste jus d’orange, een flesje water of een beker melk. En wie zin heeft in een warme lunch neemt een goed gevulde beker soep. Het vers gebakken pistoletje krijg je er gratis bij’.

Smaken en producten uit de streek
Op iedere afdeling vind je de smaak van het zuiden in producten uit eigen streek of volgens streekrecept: meteen bij binnenkomst op de speciale kraam met enkel groente en fruit uit de regio. Op de vleesafdeling vind je vlees van Limousin runderen die grazen in Limburgse en Brabantse natuurgebieden. Ook introduceert Jan Linders een eigen lijn koffiebonen, speciaal gebrand in het Limburgse Ittervoort, met melanges als ‘Zinderende zuiden’ en ‘Liefde voor Limburg’.

Terug