Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

319

Fa Douche pink passion

Geniet van een inspirerend moment onder de douche met Fa Pink Passion Shower Gel. Het fantastisch parfum van Rozen verwent lichaam en zintuigen. De rijke Lees meer...
319
  • Prijs per liter12,76
  • Inhoud 250 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingnl:PINK PASSION
  • ContactnaamHENKEL BEAUTYCARE B.V

Geniet van een inspirerend moment onder de douche met Fa Pink Passion Shower Gel. Het fantastisch parfum van Rozen verwent lichaam en zintuigen. De rijke crèmeformule verzorgt de huid intensief en geeft een fluweelzacht gevoel. Zonder minerale olie, pH-huidneutraal. De huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.