Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

359

Douwe Egberts Koffie arome excellent

Met Excellent zet je milde koffie met een bijzondere smaak. De 100% Arabica melange is mild gebrand waardoor de fruitige en bloemige accenten bovenkomen. Lees meer...

359
  • Prijs per kilo14,36
  • Inhoud 250 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Bewaarinstructies

Bewaren in een donkere, droge omgeving. De koffie smaakt het beste tot 2 weken na opening als je deze bewaart in de dichtgevouwen verpakking met de handige sluitstrip. Het pak heeft een aromaventiel om geur en versheid perfect vast te houden.


Verplichte toevoeging

Verpakt onder beschermende atmosfeer.


Land van oorsprong

Frankrijk


Marketing informatie

Het pak heeft een aromaventiel om geur en versheid perfect vast te houden. rijke smaak, mild gebrand, +40% MEER AROMA, PREMIUM FILTERMALING


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDOUWE EGBERTS AROMA VARIATIES EXCELLENT 5
  • Communicatie-adresOosterdoksstraat 80, 1011DK Amsterdam
  • ContactnaamJACOBS DOUWE EGEBERTS B.V.

Contact-informatie

  • Telefoon0800-0221121
  • WebsiteWWW.DE.NL

Met Excellent zet je milde koffie met een bijzondere smaak. De 100% Arabica melange is mild gebrand waardoor de fruitige en bloemige accenten bovenkomen. Excellent heeft een rijke nasmaak en maakt elk koffiemoment... Excellent.Gebrand voor Nederland.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.