319

Dr. Beckmann Wasmachine reiniger hygiene

Reinigt hygiënisch de binnenkant van de wasmachine.Bij elke wasbeurt blijven er wasmiddelrestanten en onzichtbaar vuil achter in de wasmachine waadoor Lees meer...

319
  • Prijs per 12,76
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstDuitsland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWASMACHINE REIN
  • ContactnaamBENCKMAR NEDERLAND BV

Reinigt hygiënisch de binnenkant van de wasmachine.Bij elke wasbeurt blijven er wasmiddelrestanten en onzichtbaar vuil achter in de wasmachine waadoor het ontstaan van micro-organismen wordt bevorderd. Na langere tijd kan dit de werking van uw wasmachine beïnvloeden. Bovendien kan het wassen op lagere temperaturen leiden tot onaangename geuren in uw wasmachine. Dr. Beckmann Wasmachine Hygiëne-Reiniger verwijdert alle nare geuren en reinigt de binnenkant (trommel, leidingen, verwarmingselementen en andere onzichtbare onderdelen) met als resultaat een hygiënisch schone wasmachine. Alleen een schone machine kan u een schone en frisse was geven. Voor een optimaal resultaat adviseren wij regelmatig gebruik (elke 2-3 maanden) afhankelijk van het aantal wasmachineladingen. Volg altijd de instructies van de wasmachine fabrikant.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.