Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

319

Dr. Beckmann Wasmachine onderhoudsreiniger

Reinigt: Verwijdert kalk, hardnekkig vuil, achtergebleven wasmiddel en onaangename geurtjes uit de wastrommel, leidingen en rubber; zelfs op de Lees meer...
319
  • Prijs per liter12,76
  • Inhoud 250 mililiter

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Reinigt: Verwijdert kalk, hardnekkig vuil, achtergebleven wasmiddel en onaangename geurtjes uit de wastrommel, leidingen en rubber; zelfs op de onbereikbare plekken. Bescherming & Onderhoud: Corrosieremmers beschermen de metalen onderdelen, speciale verzorgende bestandsdelen behouden de elastisiteit van het rubber.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.