319

Dr. Beckmann Wasmachine onderhoudsreiniger

Reinigt: Verwijdert kalk, hardnekkig vuil, achtergebleven wasmiddel en onaangename geurtjes uit de wastrommel, leidingen en rubber; zelfs op de Lees meer...

319
  • Prijs per 12,76
  • Inhoud 0

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Reinigt: Verwijdert kalk, hardnekkig vuil, achtergebleven wasmiddel en onaangename geurtjes uit de wastrommel, leidingen en rubber; zelfs op de onbereikbare plekken. Bescherming & Onderhoud: Corrosieremmers beschermen de metalen onderdelen, speciale verzorgende bestandsdelen behouden de elastisiteit van het rubber.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.