Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

141

Dr. Oetker Backin 5-pack

Dr. Oetker Backin is het bakpoeder voor het bakken vanaf de basis. Je kunt het o.a. gebruiken voor het bakken van cake, koekjes, (appel) taart en pannenkoeken. Lees meer...
141
  • Prijs per kilo7,63
  • Inhoud 80 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: rijsmiddelen (difosfaten (E450), natriumcarbonaten (E500)), zetmeel.


Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDr. Oetker Backin
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort
  • ContactnaamDr. Oetker

Dr. Oetker Backin is het bakpoeder voor het bakken vanaf de basis. Je kunt het o.a. gebruiken voor het bakken van cake, koekjes, (appel) taart en pannenkoeken. Backin rijst goed, geeft een luchtig bakresultaat en is neutraal van smaak. Eén zakje is voldoende voor 500 g bloem. Meng Backin met de gezeefde bloem voordat je andere ingrediënten toevoegt.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.