Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

085

Dr. Oetker Bladgelatine

085
  • Prijs per kilo42,50
  • Inhoud 20 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: 100% varkensgelatine


Marketing informatie

Nu met 12 blaadjesTip: Panna Cotta met aardbeiensausIngrediënten:500 ml slagroom, 30 g suiker, 4 blaadjes Dr. Oetker Gelatine, 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker, Aardbeiensaus, een paar verse aardbeienBenodigdheden:Steelpan, puddingvormpjesBereidingswijze:Roer de suiker door de slagroom en breng deze aan de kook, ongeveer 15 minuten laten koken. Laat de gelatine weken volgens de aanwijzingen op de verpakking, knijp deze uit en laat het onder voortdurend roeren oplossen in de hete slagroom. Voeg vervolgens de vanillesuiker toe en laat de slagroom afkoelen. Schenk de panna cotta in met koud water uitgespoelde vormpjes en laat deze ongeveer 3 uur in de koelkast staan.Tip: Yoghurt bavaroisepuddingIngrediënten:5 blaadjes Dr. Oetker Gelatine, 5 el water, 250 ml magere yoghurt, 250 ml slagroom, 40 g suiker, 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker, 2 el citroensap, fruitBenodigdheden:Steelpan, puddingvormBereidingswijze:Week de gelatineblaadjes 5 minuten in een kopje met water. Klop de slagroom met de


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDr. Oetker Gelatine Wit 12 Blaadjes 20 g
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 72043800 TE Amersfoort
  • ContactnaamDr. Oetker Nederland b.v.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.