209

Dr. Oetker Chocolate Chips 100 g

Chocolate Chips (chocoladedruppels) Dr. Oetker Chocolate Chips zijn bakvaste, pure chocoladedruppels, speciaal ontwikkeld om hun vorm te behouden Lees meer...
209
  • Prijs per kilo20,90
  • Inhoud 100 gram
Chocolate Chips (chocoladedruppels) Dr. Oetker Chocolate Chips zijn bakvaste, pure chocoladedruppels, speciaal ontwikkeld om hun vorm te behouden tijdens het bakken. Perfect voor het meebakken in brownies, muffins, koekjes en cakes. Ook geschikt als decoratie, bijvoorbeeld heerlijk op ijs! Eén zakje Chocolate Chips is voldoende voor ca. 12 muffins, 20 koekjes of 1 cake. Cacaobestanddelen: ten minste 40%.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.