Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

069

Dr. Oetker Vanille suiker

069
  • Prijs per kilo8,63
  • Inhoud 80 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Suiker, aroma (vanilline)


Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren.


Marketing informatie

Kokoskoekjes 4 eiwitten, mespunt zout, 200 g suiker, 1zakje Dr. Oetker Vanille Suiker, mespunt kaneel, 4 druppels Dr. Oetker amandel aroma, 200 g gemalen kokos.De eiwitten met zout stijfslaan. De suiker en de vanille suiker geleidelijk toevoegen en het eiwit verder stijfslaan tot de suiker volledig is opgelost. Eerst de kaneel en het amandelaroma er voorzichtig door scheppen en tot slot de gemalen kokos. Van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat met 2 lepels bergjes vormen. Koekjes ca. 30 min. in het midden van een voorverwarmde oven (100°C) bakken.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDr. Oetker Vanillesuiker 8 g
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 72043800 TE AmersfoortNL
  • ContactnaamDr. Oetker Nederland b.v.

Contact-informatie

  • Telefoon0800-0220770
  • WebsiteWWW.OETKER.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.