329

Dreft Waspoeder regular 15 scoops

Voor de dagelijkse zorg van uw wasgoed. Ledere morgen is het weer leuke uitdaging om de beste outfit voor de dag uit te zoeken. Dat zou niet mogelijk zijn zonder Lees meer...
329
  • Prijs per kilo3,29
  • Inhoud 1000 gram

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDreft Wasmiddel Poeder Normaal 15 Scoops 1 kilogram

Voor de dagelijkse zorg van uw wasgoed. Ledere morgen is het weer leuke uitdaging om de beste outfit voor de dag uit te zoeken. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de toppers van de kledingkast: de kleding die de basis vormt van onze persoonlijke stijl. Dat zijn de kleren waar we van houden, de musthaves waar we steeds weer op vertrouwen. Ze zijn misschien niet duur, maar voor ons zijn ze waardevol. Ze maken het mogelijk om te laten zien wie we zijn en ze laten ons nooit in de steek. Dus hebben ze speciale zorg nodig: een wasmiddel dat verkleuren tagengaat en waarmee de perfecte pasvorm behouden blijft. Ze hebben Dreft nodig. Lang leve jouw stijl.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.