Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

219

Pitloze witte druiven verpakt

219
  • Prijs per kilo4,38
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstIndia

Combineert goed met...

0
Witte kool
169
0
Granny smith 6 stuks op schaal Sukse & Wiske
277
Perfekt
Yogomild
159

Productinformatie

Pitloze witte druiven, lekker voor tussendoor
Pitloze witte druiven zijn heerlijk zoet en knapperig. Doordat er geen pitje in zit zijn de druiven ideaal om te verwerken in fruitsalades of maaltijdsalades met kip.

Tip: rijg pitloze witte druiven met aardbeien, stukjes meloen en ananas aan een spiesje als gezonde traktatie voor op school!

Zonnige recepten met witte druiven 

coleslawlichtgroene saladetoscaanse kipsalade

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Zuid Afrika


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.