1309

Hg Duo ontstopper

HG "duo ontstopper" is speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen in uw keuken- of sanitairafvoer veroozaakt door vet- en etensresten, Lees meer...

1309
  • Prijs per 13,09
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHG duo ontstopper 2x500ml

HG "duo ontstopper" is speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen in uw keuken- of sanitairafvoer veroozaakt door vet- en etensresten, haar, tandpasta, zeepresten en huidvetten. HG "duo ontstopper" is gebaseerd op een unieke 2-componenten-technologie (fles A en B) waarmee de verschillende soorten hardnekkige verstoppingen doelgericht en effectief verholpen kunnen worden. Afhankelijk van de toepassing, te weten: in keukenafvoer of sanitairafvoer, dient een andere dosering van fles A (rode fles) en fles B (paarse fles) gebruikt te worden. Volg daarom de gebruiksaanwijzing exact op voor het beste resultaat.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.