Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Duurzaamheid

Duurzaamheid van en voor het zuiden

Duurzaamheid van en voor het zuiden - Jan LindersEén ding is zeker: wat we iedere dag eten en drinken is belangrijk. Voor de dagelijkse energie en om van te genieten, en omdat we tijdens het ‘eetmoment’ weer met elkaar in contact komen. We zijn ons ook steeds meer bewust van de impact die onze voeding heeft op onze eigen gezondheid en op die van onze (leef)wereld.

Duurzaamheid en Jan Linders
Als supermarkt steunen wij de keuzes die jij hierin wilt maken. En we pakken als organisatie steeds meer onze verantwoordelijkheid. Door ons assortiment en onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen en je daarover te informeren. En door ons steeds verder te verankeren in onze regio: van en voor het zuiden!

Je keuze op het bord: gezond en duurzaam!

Je kiest steeds vaker voor producten die goed zijn. Voor jezelf, je gezin, maar ook voor de wereld, voor mens, dier en milieu. Jan Linders steunt je in die keuze en zet die graag kracht bij. Door je meer over gezondheid en duurzaamheid te vertellen en je hierin te inspireren. En door ons assortiment steeds verder te verduurzamen. Bijvoorbeeld met producten uit de regio en met belangrijke keurmerken.

Meer over streekproducten en keurmerken

Jouw supermarkt milieubewust

We optimaliseren onze supermarkten continu. Niet alleen om je zo goed mogelijk te bedienen, maar ook om op het gebied van duurzaamheid de nodige stappen te kunnen zetten. Diverse maatregelen hebben een energie efficiency index gerealiseerd van 72,8%. Daarnaast hebben we recycling naar een hoger niveau getild.

Lees meer

Betrokkenheid in de buurt

De lijfspreuk van onze oprichter, de heer Jan Linders, was: ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou’. Het zit in onze genen om actief betrokken te zijn bij de omgeving. Daarom is het Jan Linders Fonds opgericht. Ook bieden wij clubs en scholen uit de regio korting aan op hun boodschappen. Al onze supermarkten werken daarnaast samen met regionale voedselbanken.

Al onze lokale activiteiten

Van en voor het zuiden

Het voordeel van het zuiden, daar gaan we iedere dag voor! Dat proef je in de lekkerste streekproducten en in het beste vers van telers uit de regio. Vervoer is daarin een belangrijke pijler. Onze vrachtwagens zijn én rijden zo milieuvriendelijk mogelijk.

Lees meer

Goed werkgeverschap

Dankzij onze ruim 4.600 medewerkers zijn we uitgegroeid tot een gezonde en vooruitstrevende organisatie die midden in de samenleving staat. Als familiebedrijf – en één van de grootste werkgevers van het zuiden - vinden we het welzijn van onze medewerkers belangrijk.

Goed werkgeverschap zit in onze genen