Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

215

Echte Limb Echte Limburger 45+

Een notoire, sterk geurende kaas met een rijke, vol aromatische smaak. Exclusief gemaakt in het Land van Herve.

215
  • Prijs per kilo21,50
  • Inhoud 100 gram

Combineert goed met...

Jan Linders
Grottenkaas
ca. 368
Jan Linders
Limburgs roggebrood
0.81 069
069
Deze actie is geldig van 25-05-2020 t/m 01-06-2020
Onze Trots
Appel-peer stroop
133

Productinformatie

Smaak ***pikant
Echte Limburger is een notoire, sterk geurende kaas uit het zuiden van Limburg. Onder de robuuste korst zit een soepel zuivel met een rijke, vol aromatische smaak. Echte Limburger 45+ heeft een Europese beschermde oorsprongsbenaming, die namaak tegengaat. Hij mag hierdoor enkel worden bereid in het Land van Herve. Heerlijk op Limburgs roggebrood.

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Een notoire, sterk geurende kaas met een rijke, vol aromatische smaak. Exclusief gemaakt in het Land van Herve.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.