Home Eieren

3-sterren vrije uitloopeieren; verantwoord, duurzaam én uit eigen streek

Onze eieren komen van boer Claessens van kippenboerderij Yverde, uit het Limburgse Ysselsteyn. Daar leven de kippen in een vrije leefomgeving. Zo kunnen ze zelf beslissen of ze binnen of buiten rondlopen, staan er dug-outs die ze beschermen tegen de regen en wordt hun wei omringd door bos. Een vrije, groene omgeving dus! Niet voor niets krijgen deze eieren dan ook het 3-sterren Beter Leven Keurmerk. En daar zijn we trots op!

Voor de veiligheid van alle kippen geldt er op dit moment een landelijke ophokplicht. Hierdoor verkopen we tijdelijk geen vrije-uitloopeieren. Onze eieren komen uiteraard wel nog steeds van onze vertrouwde leverancier Yverde uit het Limburgse Ysselsteyn.

Hoe ouder de kip, hoe groter het ei

Hoe ouder de kip, hoe groter het ei

Wist je dat het hartstikke normaal is dat kippen verschillende formaten eieren leggen? Elke kip legt unieke eieren die meegroeien met de kip zelf. Daarom vind je het hele jaar door verschillende maten in onze eierdoosjes. Wij zorgen ervoor dat geen eieren worden weggegooid. Want ieder ei is een goed ei!

Volop variatie met eieren!

Volop variatie met eieren!

Eieren uit eigen streek zijn natuurlijk het allerlekkerste. En het voordeel: je kunt er volop mee variëren! Laat je inspireren door onze recepten met ei in de hoofdrol. 

Op bezoek bij kippenboerderij Yverde

Bij jouw Jan Linders

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van duurzame, eerlijke eieren uit eigen streek. Daarom vind je onze 3 sterren BLK-eieren voor de prijs van een 2 sterren-ei. Ook dat is het voordeel van het zuiden. 

599
Jan Linders

Vrije uitloopeieren s/m/l/ bruin

15 stuks
419
Jan Linders

Vrije uitloopeieren s/m/l/ bruin

10 stuks
289
Jan Linders

Vrije uitloopeieren s/m/l/ bruin

6 stuks