209

Elstar appels

Onze Elstar appels zijn onder andere afkomstig van onze teler Cremers uit het Limburgse Blitterswijck en worden met zorg en aandacht geteeld. Ideaal voor het maken van de Perfekt(e) appeltaart!

209
  • Prijs per kilo2,09

Combineert goed met...

Perfekt
Mix appeltaart
081
Melkan
Slagroom in spuitbus
139
Van Gilse
Kaneelsuiker fijn
109

Productinformatie

De Elstar; lekker gezond! 
Appels zijn niet alleen gezond, maar vooral ook erg lekker. Ze zitten boordevol vitamine C, calcium en ijzers. En ze bevorderen de spijsvertering. De Elstar appel is wellicht de populairste appel in Nederland. Met zijn karakteristiek aroma is het de ideale handappel. De Elstar appel is zoet, fris en heerlijk sappig.   

Appels bewaren
Appels kunt u het beste bewaren in de koelkast. Dan blijven ze lekker knapperig en stevig. Elstar appels smaken echter het lekkerst als ze op kamertemperatuur zijn, dus laat de appel eventjes liggen voordat u 'm eet. 

Bewaar Elstar appels niet samen met bananen, kiwi's, bleekselderij of prei. Dan veroudert de appel sneller en gaat de smaak achteruit. 

Recepten met Elstar appels
Elstar appels zijn ook zeer geschikt om te verwerken in gerechten. Van hartig tot zoet, de Elstar is een veelzijdige appel. Dit zijn onze favoriete recepten, maar in onze receptenzoeker vindt u er nog meer! 

  • Inhoud 1 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.