Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

225

Euroma Peterselie vriesdroog

Pure kruiden Euroma peterselie is 100% puur en onderscheidt zich door het droogproces dat vriesdrogen heet. Geur, kleur, structuur en smaak blijven hierdoor Lees meer...
225
  • Prijs per kilo250,00
  • Inhoud 9 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: peterselie.


Bewaarinstructies

Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

PURE KRUIDENEuroma peterselie is 100% puur en onderscheidt zich door het droogproces dat vriesdrogen heet. Geur, kleur, structuur en smaak blijven hierdoor maximaal behouden.EUROMA, BLIJF ONTDEKKEN!Deze peterselie heeft een karakteristieke, lichtkruidige geur. Het combineert goed met aardappelpuree, soep en vis. Voeg aan het einde van de bereiding toe voor een optimale smaak.Ga voor meer inspiratie naar www.euroma.nl


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingpeterselie
  • Communicatie-adresPostbus 4, 8190 AA Wapenveld,
  • ContactnaamKoninklijke Euroma B.V.

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.EUROMA.COM

Pure kruiden Euroma peterselie is 100% puur en onderscheidt zich door het droogproces dat vriesdrogen heet. Geur, kleur, structuur en smaak blijven hierdoor maximaal behouden. Euroma, blijf ontdekken! Deze peterselie heeft een karakteristieke, lichtkruidige geur. Het combineert goed met aardappelpuree, soep en vis. Voeg aan het einde van de bereiding toe voor een optimale smaak.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.