Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Fairtrade bananen

Fairtrade bananen bij Jan Linders!

FairTrade bananen

Als beste supermarkt in álle vers leveren wij ook graag het eerlijkste vers. Daarom zijn al onze bananen nu Fairtrade, ook onze kinderbananen! Onze boeren in Ecuador krijgen een eerlijke prijs voor hun heerlijke bananen, zodat zij daar een beter bestaan kunnen opbouwen. Zo geniet écht iedereen van het beste vers.

Wat is Fairtrade?

Fairtrade is méér dan alleen een keurmerk. Het is een wereldwijde beweging die ervoor zorgt dat boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek krijgen in de handelsketen. Dit geeft ze inkomenszekerheid en zorgt ervoor dat ze kunnen bouwen aan een duurzame toekomst. Fairtrade streeft naar 'eerlijke handel'. Door strikte handelsvoorwaarden op te stellen wordt de inkomenszekerheid van de boeren verbeterd.