Fairtrade bij Jan Linders

Alle producten met het Fairtrade keurmerk zijn tot stand gekomen via eerlijke handel met boerenorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Op deze manier kunnen boeren en arbeiders een beter bestaan opbouwen en wordt er een positieve bijdrage geleverd aan de bestrijding van armoede. 

Ons Fairtrade assortiment
Je vindt bij ons steeds meer Fairtrade gecertificeerde producten. Denk bijvoorbeeld aan alle Perfekt thee en in bijna alle Perfekt chocoladerepen zit Fairtrade gecertificeerde cacao. Ook Onze Trots koffiebonen zijn afkomstig van Fairtrade gecertificeerde koffiecoöperaties en worden gebrand in het Limburgse Ittervoort. Ook hebben diverse A-merken een Fairtrade certificatie. Denk bijvoorbeeld aan Tony's Chocolonely, Koopmanskloof en Ben & Jerry's.

Onze Trots koffiebonen

Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecertificeerd en voor 100% afkomstig van Fairtrade boeren. Het grote geheim achter de volle smaak van Onze Trots koffie is de unieke melange. Elke koffieboon zit boordevol aroma en oliën, waardoor hij een specifieke smaak krijgt.

Ontdek het verhaal achter deze Fairtrade bonen

Perfekt chocolade

De cacao in alle Perfekt chocoladerepen is Fairtrade gecertificeerd, en is afkomstig uit Ivoorkust en Ghana. De boeren zijn aangesloten bij een overkoepelende coöperatie die er voor zorgt dat zij een eerlijke prijs voor hun waar krijgen.

Alle Perfekt chocoladerepen met Fairtrade keurmerk

Perfekt thee

Alle Perfekt thee draagt het Fairtrade keurmerk. Kies je deze thee, dan weet je zeker dat op de theeplantage aandacht is voor goede arbeidsomstandigheden en met zorg voor het milieu wordt geteeld. Perfekt thee wordt geplukt op theeplantage Bogawantalawa Tea Estates in Sri Lanka.

Alle Perfekt thee met Fairtrade keurmerk

Een greep uit ons Fairtrade assortiment

299
Fair Trade original

Suikerklontjes rietsuiker

500 gram
153
Perfekt

Chocoladereep puur

180 gram
153
Perfekt

Chocoladereep melk/noot

180 gram
519
Koopmanskloof

Chardonnay

750 mililiter
519
Koopmanskloof

Cabernet sauvignon

750 mililiter
419
Fair Trade original

Snelfilter original mild

250 gram
419
Fair Trade original

Snelfilter original aroma

250 gram
075
Perfekt

Thee 1 kops rooibos 20 stuks

40 gram
799
Onze Trots

Bonen zinderd zuiden

500 gram
799
Onze Trots

Bonen verrukkelijk leven

500 gram
799
Onze Trots

Bonen limburgse liefde

500 gram