Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home fairtradethee

Fairtrade thee

theeplantage

Alle Perfekt thee draagt het Fairtrade keurmerk. Kiest u voor thee met dit keurmerk, dan weet u dat op de theeplantage aandacht is voor goede arbeidsomstandigheden. Ook voldoen de producten aan milieueisen die vergelijkbaar zijn met de eisen die in Europa gelden.

Thee van Bogawantalawa Tea Estates 
Perfekt thee wordt geplukt op theeplantage Bogawantalawa Tea Estates in Sri Lanka. Door het ideale klimaat en de vruchtbare grond groeit de theeplant goed. De plantage voorziet de arbeiders en hun gezinnen van gratis huisvesting en scholing voor de kinderen.  

Ons Fairtrade thee assortiment